Thursday, June 4, 2015

Raya Sale - Romper Baju Melayu baby

Assalamualaikum to all..semoga hari yang baik buat semua!

RAYA SALE!! RAYA SALE!!

ROMPER BAJU MELAYU BABY

Dapatkan dengan harga RM59 sebelum raya menjelang tiba. Kain sangat sesuai untuk cuaca Malaysia yang panas dan lembab sepanjang tahun..material t-shirt yang menyerap peluh.

Romper baju melayu ini datang dengan 10 warna berbeza dan 3 size iaitu
S - 0 hingga 3 bulan
M - 3 hingga 6 bulan
L - 6 hingga 12 bulan

Tuesday, June 10, 2014

Teknik menjahit~Teknik ukuran

Bukan senang nak buat baju sendiri..ayoooo. Kena banyak belajar ni..insyaAllah berjaya!!

Love and Salam ~Marie~

Thursday, May 22, 2014

Hasil Canon

Best jugak rupanya this printer..after 6 months beli, adoi baru ada chance nak try. Alhamdulillah berbaloi..

Sambil buat my registration to continue my studies. Doa for me..

Love and Salam ~Marie~

Monday, March 31, 2014

Reunion update pics!!

After 17 years!! U guys still havoc esp the gojes...ponat gelak tau...thanks guys for making the day purrfect...love it!!

Thanks for the souvenirs gojes!!♥

Thursday, March 27, 2014

Mini Tissue Holder

This coming saturday ada reunion untuk my ex-classmate masa kat maresma. Lama tak jumpa each other..kami akan luncheon together kat KL.

Alhamdulillah..berjaya jugak jahitkan something untuk the 8 gojes yang akan datang nanti. Mula-mula nak jahitkan mug rug..tak jadi. Then tukar jadi brooch pun tak jadi..last minute, i decided untuk buat mini tissue holder ni untuk diorang.

How the reunion after 17 years will be turn out? Just wait and see...hehe tak sabar nak jumpa semua yang datang nanti..insyaallah. See u all there guys..

Love and Salam ~Marie~

Wednesday, February 12, 2014

Langsir Rumah Baru

Insyaallah..langsir ni untuk rumah baru nanti. Bila agaknya nak pindah tu? Masih dalam planning..hanya menunggu tika dan masa yang sesuai.

Saya beli kain langsir ni color merah maroon gitu di Kamdar, KBJ (kompleks bukit jambul) dengan harga RM9.90 semeter. Kain cream tu pulak..untuk dual layer di bahagian living room. Harga RM4.90 semeter.

Kalau berkesempatan..insyallah nak cari kain lagi untuk langsir bilik-bilik. Semoga Allah permudahkan dalam urusan kami ini..insyaallah.

Love and Salam ~Marie~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...