Wednesday, May 9, 2012

Brother 3034D

I am so sooooo HAPPY!

Main Features:
  • Two needles and 3-4 thread
  • Color-coded guides for easy threading
  • Free-arm to access hard-to-reach areas
  • Differential feed
  • Fast and simple threading of lower loop
  • Retractable knife blade

I was thinking of posting about the tutorial how to use it...hmm ;)
since I am still new to this Brother 3034D 3&4 Thread Overlock Serger too!

Love and Salam ~ Marie ~

6 comments:

syaf said...

am using the same model tp lepas anak dah 'kerja'kan, all of the threads dah messed up. cd dah hilang pulak, tak tau nak pasang balik camna haha

Marie said...

tu la masalahnya bila anak ramai :p 3 je baru..haha

okes, lepas ni insyaAllah hajat di hati nak buat tutorial..untuk nota diri sendiri jugak. and rasa macam nak buat tutorial janome machine jugak sebab i takut lupa..at the same time dpt share dgn org lain

MamaDaniel said...

wa.. bestnyer.. pasni senang la nak jahit baju ke langsir ke kan.. alamak.. jauh sgt cik marie ni .. kalo tak bleh tumpang semangkuk.. hehehe

Marie said...

InsyaAllah, harap2 macam tu la zila. Tengah buat blouse saya sekarang ni, jenuh pusing nak buat leher..maklumla tak reti lagi :D

Uishh, kalau nak tumpang boleh je..bawak kaki sekali, boleh la tekan pedal sendiri, jahit sendiri :) sharing is caring *wink*

asZmin abdul rahim said...

wah.. tercapai jgk hasrat... setahun lebih dok pending.. heheheh

Marie said...

Yes dear, tiada pulus dalam ikatan dah :( muehhehe..u know what i mean..

Syok oo ada mesin jahit tepi ni :D i like like like...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...