Tuesday, June 26, 2012

Weekend with Boy's Pants



Last weekend dihabiskan mengodek mesin jahit dan menjahit seluar-seluar the boys termasuk the boy's daddy. Work still in progress sebab tak pasang getah pinggang lagi...ini kerana bahan mentah telah kehabisan. Bila la agaknya nak pergi kedai beli the getahsss? Maybe later...InsyaAllah. Pergi jangan tak pergi pulak, huhu



Hmm mesin jahit macam dah ada bunyi-bunyi yang tidak begitu baik :p Mungkinkah?!!

Huhu...Owhhh sabar yer my sewing machine, nanti I hantar pergi checking and buat maintenance, InsyaAllah!

This coming weekend nak start menggunting kain for the boy's Jubah Raya.

Doa for me, semoga semua dipermudahkan....banyaknya projek, macam la banyak masa sangat. Right now, rasa macam rindu nak memasak :P tu la lama sangat tak memasaknya.....lazy daisy!

Haissshhhhh


Love and Salam ~ Marie ~

5 comments:

sesemut said...

marie , marie,
nak tanya, mana u dpt fabrik yg warna green tu?
i cuma boleh dpt warna merah jer..

Marie said...

hani, the fabric hubby yang belikan. I dunno mana hubby jumpa that fabric la, mungkin kamdar..tapi dah terlalu lama dia beli, dia simpan je..huhu. Last-last i ambik buat seluar for him and also for the kids :D

Marie said...
This comment has been removed by the author.
MamaDaniel said...

cik marie.. rajinnyer..
baby kecik mesti sgt good boy ni... mama dia diberi peluang utk menjahit.. saya dah laaaaamaaaa tak sentuh mesin jahit.. jgn nanti merajuk udahler..

cik marie guna mesin jahit apa?

Marie said...

Saya guna janome zila, ambik dgn kelas epal sekali tapi takde masa nak pegi..huhu sedis!

Alhamdulillah so far baby mmg good boy..bg mama menjahit dengan tenang, tapi not all the time la. Ada jugak time xtenang :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...