Friday, January 14, 2011

Love J..

First time i'm working with felt..tak susah untuk menjahit but you have to have an idea macam mana you nak design it. Antara felt crafter yang i suka is SUS n d FELT PRODUCT

First time jugak i'm using eyelet...tak reti sungguh nak guna. Belek punya belek a few tutorial how to use eyelet plier, finally i made it! Tapi tak neat sangat la...kena cuba lagi!

Initial 'love J' ni akan diberi kpd Mr Hubby bersama Birthday card tomorrow.
Hope he will like it!



marie1

3 comments:

asZmin abdul rahim said...

so? how was it? does he love it? of course he was!!! tell me tell me ... (mcm gossip girl je bunyinyer) hhahah

Marie said...

mesti la kann..haha :D perasan!
now 'Love J' tu ada in his car, i xperasan..my son yang tegur "apa tu?", he is more observant lerr :p
apa la mama ni..

Marie said...

first time guna eyelet yg kita pi beli tu..memang terkial2..haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...