Tuesday, April 23, 2013

Finally..today is the day!

A bag of bagsss
All together 33 bags including mine. Post yang lepas, ada sekawan beg blue and pinky, juga bersama si hijau polka dot yang selalu tersesat ;) but nice too!~

Alhamdulillah dapat jugak siapkan setelah sebulan lebih jugak bertungkus lumus. Adoi..penat tau dengan si kecik yang tido malam selalunya tak berapa nak lena. Ku gagahi jugak siapkan demi charity kawanku...kira projek together-gether la ni :) Oh My English!

Thank you Ayu for coordinating this charity...saya suka, saya suka! :) InsyaAllah semoga apa yang kita buat ni mendapat keberkatan dunia akhirat, to my dear friends - Emin and Shima...thanks alot for the contribution. We appreciate that very much!~

I hope apa yang kita bagi ni walaupun sejemput tapi memberikan pulangan yang berharga ~ keberkatan dan kepuasan menjahit plus memberi kepada orang lain! Memberi kann lebih baik daripada menerima, tapi suka jugak kalau jadi penerima~ ahaksss! I likeeee, memang suka la join sew-along or charity project together-gether macam ni....walaupun tak cukup tido ni...Yawnnnnn~

InsyaAllah, kalau ada gambar-gambar menarik dalam scene charity ni, I will post it here ;)

Love u all Friends!

Love and Salam ~ Marie ~

5 comments:

Nur H said...

TQ very much, dear

http://hijriah-hidayad-hiwayat.blogspot.com/2013/04/alhamdulillahsyukur.html

Marie said...

ure most welcome dearie!~

MamaDaniel said...

wow.. dah siap dah.. mesti puas hati kan... :D

pasni projek apa plak???
hehehe

Yati said...

Bagusnya, buat charity project. Thumbs up, Marie! :)

Marie said...

zila: tak tau lagi apa project lepas ni, dalam kepala nak buat itu ini..tapi tak tau la lagi jadi ke tak :D teringin nak buat quilt..huhu

yati: alhamdulillah dah habis project ni dengan jayanya. lega rasa..boleh tidur dengan lena..haha :D

kawan2, kalau ada charity project undangla saya sekali yer..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...