Monday, November 14, 2011

Glove for Todds ~ Update


Huhu..Glove the boys yang hari tu I buat now dah siap but abang saja yang muat. Adik punya too small, mama salah ukur la tu...so terpaksa la mama buat lain :( uhukk uhukk..

Ntah bila la pulak kannn adik nak dapat..hmm~


So layanla gambar abang je yang berposing with his new glove siap pakai helmet on his new bike!~

Love and Salam ~ Marie

4 comments:

Yati said...

Comelnya glove tu, Marie!
Yati pun ada plan nak buat lebih kurang camni, tapi kait. :)

Marie said...

TQ Yati. Ada tutorial tu guna teknik knitting, cantik sangat tapi saya tak pandai knitting :( huhu..sayang!!

http://www.futuregirl.com/craft_blog/2010/11/girl-gloves.aspx

Yati said...

Thanks for the link, Marie. ^_^
Agak kompleks, sebab dia knit sekali dengan jari. Yati ingat nak buat yang terbuka je. Sebab guna banyak needle ni, pening juga pala. Hehhe...

Marie said...

teringinnya nak belajar knitting balik..hmm ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...