Sunday, March 31, 2013

Test drive NV-950

First few words and initial ;)

8 comments:

MamaDaniel said...

wah...wah...wah...
syoknya dalam gadget baru... makin laju la merempit nih... :D

Fara said...

Mesin nv950 ni fungsinye sama tak dengan janome 2049?

Marie said...

Memang bestla zila bila dapat gadget baru..tapi masih bertatih la. Blaja itu ini..

@Assalamualaikum Fara, dua2 mesin ni boleh digunakan utk menjahit biasa..tapi mereka berbeza :)

Janome 2049 - hanya Sewing machine yg ada built-in stitch jugak, adjusting manually. Saya ambik ni dulu sbb nak masuk epal class :) hehe. Untuk first timer, mesin ni dah best..saya rasa dia sama mcm Brother NV-10 kot

Brother NV-950 - Sewing+Embroidery machine yg ada built-in stitch berkomputer, boleh pakai USB lagi utk more pattern yg kita download. All computerized..tit tit tit..semua tekan2 je :)

Fara said...

Wsalam marie..heheh... maknanya...stitch yg ada pada janome 2049 pun ada pada nv950 ke? bezanya nv950 computerized and Embroidery?

Marie said...

Yer betui..Janome 2049 ada 25 stitch patterns, NV950 ada 67 Built-in Stitches..

Nur H said...

wow...beshnya....makin mcm2 la lepas ni...hehehe

Marie said...

InsyaAllah Jee, harap2 mcm tu la..doa for me semoga dpt jadi biz woman mcm u jugak! :D ameen!

Lin Yaacob said...

Boleh wat tutorial untuk wat design sdr guna software dgn NV950E? TQVM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...