Thursday, March 14, 2013

I am so EXCITED!!

My Label 'Marie'
Super EXCITED because my new label from Hong Kong dah sampai. I dah order from Fancyweaver Co. last month. First time ada label sendiri...CANTIKKK!!! Ada button likeee tak nak tekan ni...hehe

Tiba-tiba today dapat mail from HK...baru je petang tadi tertanya-tanya bila agaknya my label nak sampai..EXCITED ni!!

Let's share my excitement...ngehhhhh senyum sampai ke telinga la tido mlm ni kerrr tak tidoooo...;-)

Love and Salam ~Marie~

6 comments:

sesemut said...

babe, murah tak order dr sana?

Marie said...

Not bad, 200pcs woven label tu cost me around RM160..but saya takde harga kat sini yang nak compare..hehe. Quality puas hati! :) I likeee..

Yati said...

Hoyeh, hoyeh.. Marie ada label sendiri! Bestnya! Yati dok plan, tapi still survey-survey harga lagi. :)

Marie said...

hehe, tu la Yati..masih excited lagi saya ni dgn label sendiri :D

Barang yang dah berlabel buat masa ni, seluar tidur hubby 1, beg 5 :) yummyumm tgh dlm usaha nak buat short pants for the boys ni..

MamaDaniel said...

wow!!!! best..best.. selamat melabel.. :D

Marie said...

haha..thanks mamaD..excited!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...