Tuesday, July 23, 2013

Table Cloth order from Pn Ella

The blue color memang very nice!~
Assalam All..dah lama tak update blog. Sibuk je memanjang..bz la lately dgn mcm2 menda. Oleh sebab itu..tak sempat update blog kesayanganku ini..huhu.

Now nak update about order Pn Ella - table cloth 2 pieces. I suka jahit table cloth ni sebab senang and lain sket dari rutin menjahit bagss :D Kain ni Pn El beli sendiri kat Kamdar BM dgn harga rm2 semeter. Cantikkkann? I sangat berkenan..

Her request to have 2 pieces of table cloth. Lapik bawah, plain blue material mmg bersize empat segi tepat..lebih sikit dari meja mkn. The blue material corak2 tu..segi empat tepat or square shape utk second layer atas.

Another order from her..nk table runner. Insyaallah lain post I citer lagi. Enjoy the pic..hehe. I dlm proses menyiapkan diaper bags n reversible bucket bag utk Pn As. Harap bersabar yer puan-puan..

Akhir kata..Selamat Berpuasa to all Muslims in this world..Happy Ramadhan Al-Mubarak..Love u all..

Love and Salam ~Marie~

4 comments:

MamaDaniel said...

Menarik la gaya alas meja tu... yg birunada corak tu mmg letak senget gitu ke atau utk sesi fotografi? Ada style u! =)

Marie said...

Itu la, saya pun suka dengan gaya Pn El tu :) dia yg nak buat style mcm tu. Saya yg menurut perintah..jahit je mcm mana dia nak. Gambar tu, Pn El tangkap di meja makan rumahnya utk sesi fotografi (saya la yg request tu..hehe :))

Alhamdulillah, menariksss. Mcm nak buat satu je utk diri sendiri..ahakss!~

Yati said...

Cantik table cloth tu, Marie. Dah jahit sekali 2 lapis, senang juga. Selalu orang bentang satu-satu, kalau nak alas meja 2 lapis ni. :)

Marie said...

Tq Yati. Memang senang kalau jahit 2 skali tapi kes ni, tuan empunya nak satu satu. Cantik juga kann..hehe :) lama tak jenguk blog Yati..apa citer terbaru..blog saya pun tak terjaga ni. Harap2 masa akan ada utk saya update blog tersayang ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...