Sunday, May 27, 2012

New Blouse *wink*

Sunday sewing day and here is the result!

IMPRESSIVE..hehe



Al-kisahnya kain for this blouse dah dipotong setahun yang lepas, kini baru berjaya menyiapkannya. Itulah sebab saya sangat HAPPY! :D

Bila saya check balik and track the post yang Cut-A-Blouse tu, haha..memang dalam bulan May tahun lepas. Nasib baik terbuat jugak, kalau tidak maunya mereput kain itu :p

Hmm..lepas ni dah berangan nak buat blouse lagi tapi mungkin takmau guna kain cotton dah. Kalau pakai kain macam buat baju kurung pun ok jugak kannn...? Maybe. Baik saya cuba! Jangan tak jadi sudah..hepp..BE POSITIVE~!!

**Practice makes Perfect**

;)

Love and Salam ~ Marie ~

6 comments:

cik bilis said...

bila nak pakai ni? breakfast at celest!

Marie said...

:D haha..segan la nak pakai. Nnt pakai outing je kot *wink*

asZmin abdul rahim said...

alahamdulillah.. menjadik jgk :) heheheh

Marie said...

Alhamdulillah. Nasib baik menjadi jugak blouse ni, hehe..kalau tak, Inalillah :p

MamaDaniel said...

nursing blouse ke ni? cantik la.. bila nak dimodelkan?? hehehe...

Marie said...

thanks dear. nak panggil nursing blouse pun boleh zila..apa-apa blouse pun boleh..haha :D xde specific jenisnya. pakai buat je, janji siap! ;)

dah dimodelkan di ofis, nak ambik gambar letak sini mcm x sanggup, malu kucing *meow*...haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...